Reserveren
|
06 3322 0727

Wat is Thaise massage

Thaise massage is een eeuwenoude vorm van massage die diep geworteld is in de traditionele geneeskunde van Thailand. Het wordt beschouwd als een integraal onderdeel van de Thaise cultuur en heeft zich ontwikkeld tot een unieke en effectieve vorm van lichaamswerk. Deze massagevorm staat ook bekend als "Nuad Boran" in het Thais, wat zich vertaalt naar "oude massage".

Wat Thaise massage onderscheidt, is het gebruik van verschillende technieken die gericht zijn op het herstellen van de balans in het lichaam. In tegenstelling tot westerse massages, waarbij oliën vaak worden gebruikt, blijft de ontvanger van een Thaise massage volledig gekleed en ligt op een matras op de grond. De therapeut maakt gebruik van zijn of haar handen, ellebogen, knieën en voeten om druk uit te oefenen op specifieke punten op het lichaam.

Een kenmerkende eigenschap van Thaise massage is het stretchen en strekken van het lichaam. De therapeut begeleidt de ontvanger door een reeks yoga-achtige posities en gebruikt daarbij verschillende technieken om spieren te ontspannen en de flexibiliteit te verbeteren. Dit aspect van de massage draagt bij aan het bevorderen van de energiestroom in het lichaam, vergelijkbaar met de principes van de traditionele Chinese geneeskunde.

Thaise massage is niet alleen gericht op fysieke ontspanning, maar ook op het herstellen van de balans van energie in het lichaam, bekend als "Prana" in de Thaise traditie. Door het stimuleren van specifieke drukpunten en het werken met de energielijnen van het lichaam, tracht Thaise massage blokkades op te heffen en de vitale levenskracht te bevorderen.

De voordelen van Thaise massage zijn talrijk en omvatten verlichting van spierspanning, verbeterde circulatie, verhoogde energie en een dieper gevoel van ontspanning. Bovendien wordt het vaak toegepast om specifieke gezondheidsproblemen aan te pakken, zoals rugpijn, hoofdpijn, en zelfs stress-gerelateerde kwalen.

Thaise massage is niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een holistische benadering van welzijn, waarin lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, herstel van balans, of verlichting van specifieke klachten, Thaise massage biedt een unieke en effectieve manier om zowel lichamelijk als geestelijk welzijn te bevorderen.
De salon voor traditionele Thaise massage en wellness in Vlijmen
Bedrijfsgegevens
KvK: 65787404
Bank: NL56RABO0309258715
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
van 10:00 uur tot 20:00 uur

Zaterdag:
van 10:00 uur tot 18:00 uur

Zondag: Gesloten
© Copyright 2024 | Website | Gemaakt door
Kranendonk Webdesign